Positieve Gezondheid is een manier om breder naar gezondheid te kijken. Kun je je bijvoorbeeld voldoende redden? Voel je je gelukkig of misschien juist eenzaam? En is er misschien medische zorg nodig of steun uit je omgeving? Het gaat erom dat jij je gezond en energiek voelt, op de manier die bij jou past.

HULPMIDDEL VOOR EEN BETER GESPREK
Hoe gaat het? Die vraag krijg je vaak als je bij een arts of hulpverlener komt. Misschien denk je dan – net als veel anderen – dat er gevraagd wordt naar hoe het gaat met je ziekte of klacht. Maar dat vertelt nog niet alles over je gezondheid en je welbevinden. En ook niet over wat jij nodig hebt om je beter te voelen.

Kom bij ons langs en we doen samen de test!

medewerkers Damster Zorgbalie

Daarom is het belangrijk dat je voor jezelf goed weet wat belangrijk is. En dat je daarover praat. Met een vriend(in), de buurvrouw of met bijvoorbeeld iemand iemand van de Damster Zorgbalie. Het hulpmiddel Positieve Gezondheid helpt daarbij.

De voordelen:

  • Je krijgt een vollediger beeld van hoe het echt met je gaat.
  • Je kunt de uitkomsten bespreken met je huisarts, met een medewerker van de Damster Zorgbalie of met iemand anders die je vertrouwt.
  • Je kunt ermee aangeven wat je graag zou willen veranderen en samen bedenken wat daarbij kan helpen.
  • Je kunt de test vaker doen om te zien of er iets verandert.

Heb je hulp nodig bij de test? Wij helpen je graag. Heb je de test gedaan en wil je de uitkomsten met iemand bespreken? Bel even naar de Damster Zorgbalie of e-mail je test resultaat naar info@damsterzorgbalie.nl dan maken we een afspraak.

Er is een test voor volwassenen en voor kinderen. Klik op onderstaande tekst. Je moet je eenmalig registreren. Iets te moeilijk? Kom even langs bij de Damster Zorgbalie en dan doen we de test samen.